Tips

Ventilasi Pada Malaysia

Nikmati penyambungan tanpa gangguan pada mana pula anda berada

Strim Video 4K Tanpa Gangguan

Tonton filem & rancangan TV kegemaran anda tanpa sekatan

Muat Turun yang Lebih Pantas

Alami pelayaran Internet yang lebih pantas, muat turun muzik, bermain & poly lagi

Penyambungan Dalaman Terbaik di Seluruh Negara

Nikmati warta 4G lebih baik pada mana-mana

Adakah peranti anda berupaya menyokong fungsi 4G?

SMS 4G ke 28282 atau klik sini buat berita lanjut. Telefon anda tiada fungsi 4G? Milikinya sekarang dari harga serendah RM68 di sini

Adakah SIM anda berfungsi 4G?

SMS LTE ke 20000 buat informasi lanjut. Jika anda ingin menaik taraf ke SIM 4G, kunjungi Digi Store berhampiran!Naik tingkat SIM kini

Jalinan Digital Negara (JENDELA) merupakan inisiatif kerajaan dalam meluaskan penggunaan Internet ke seluruh pelosok Malaysia menjadi persiapan menuju ke teknologi 5G. Rancangan ini termasuk memansuhkan Rangkaian 3G & menerajui pembaharuan & peningkatan pengalaman jalur lebar

Objektif kami adalah buat memastikan semua negara berpeluang menikmati pengalaman perhubungan Rangkaian 4G berkualiti kami. Menjelang 2021, Rangkaian 3G kami akan ditamatkan secara beransur agar lebih ramai rakyat dapat berhubung sepenuhnya melalui Rangkaian 4G.

Peluasan 4G buat semua Rangkaian 4G kami akan dikembangkan ke serata tempat secara progresif menggunakan tujuan buat meningkatkan keterangan semua negara & mencapai pengalaman jalur lebar berkualiti buat pelanggan.

Dalam bisnis dasar pelaksanaan 5G dalam masa akan datang, kami sedang meneliti beberapa rakan kerjasama teknologi yang berpotensi dalam menciptakan pengalaman yg lebih bermakna buat para pelanggan.JENDELA akan dilaksanakan melalui fasa

Fasa 1• Peningkatan berita 4G berdasarkan 91.8% ke 96.9% di daerah berpenduduk.• Peningkatan kepantasan jalur lebar gampang alih menurut 25 Mbps ke 35Mbps.• Naik taraf daripada 3G ke 4G buat pengalaman Internet yang lebih berkualiti.

Fasa dua• Setelah Rangkaian 4G mengambil tempat di seluruh negara, kami akan mula memperkenalkan teknologi 5G (bila objektif Fasa 1 telah dicapai).• Bagi menerajui Malaysia menjadi negara digital yang lebih mantap, Rangkaian 5G akan diutamakan buat manfaat perniagaan dan industri, seterusnya diikuti sang seluruh warga .

Nikmati pengalaman Rangkaian 4G yang lebih baik dengan Digi

Segalanya lebih baik melalui Rangkaian Mudah Alih terpantas. Ketahui lebih lanjut mengenai rangkaian kami.

Rangkaian 4G yg lebih baik di mana juga anda berada

Kami sentiasa menaikkan & menaik tingkat rangkaian, agar anda boleh menikmati pengalaman perhubungan Internet lancar.Ketahui lebih lanjut tentang status perkembangan Rangkaian 4G kami.

Alami kabar 4G menyeluruh tanpa galau

Kini anda tidak perlu risau menggunakan radiasi risiko rendah sembari menikmati rangkaian pantas kami.

Rangkaian Praktis Alih Terpantas di Malaysia membolehkan anda #BuatLebihL4Gi dengan Digi 4G

Spesifikasi & Prestasi Penanti

Ketahui lebih lanjut mengapa RAM, storan dan bateri telefon pandaianda boleh mempengaruhi tahap kualiti komunikasi anda.

Fahami bagaimana penyambungan anda terjejas setiap kali anda berada di lokasi dalaman, di tempat tinggal, atau pada bangunan tinggi.

Kami akan membantu anda tahu mengapa hari hujan boleh memberi kesan dalam kesambungan rangkaian anda.

You may also like
Mengenal Jenis Jenis Kaca Jendela
Manfaat Penerapan Kaca Ruang Tamu
Manfaat Penerapan Kaca Ruang Tamu

Leave Your Comment